Vi skaper unike digitale læringsopplevelser

Vetu har fusjonert med Fixxli.
Ny nettside er under utvikling.

Vil du gjøre læring til noe som engasjerer
på en morsom, kreativ og motiverende måte?

Kontakt oss på hei@vetu.no

Innholdsproduksjon

De beste kursene gir lyst og motivasjon til å lære. Innholdet må derfor engasjere og oppleves som spennende. I vår innholdsproduksjon bruker vi derfor animasjon, video, spill og interaktivitet for å sikre lystbetont læring.

Læringsplattform

God læring setter brukerne i fokus. Gjennom bruk av veletablert pedagogikk gir vår verktøykasse muligheten til å skreddersy kurs basert på brukernes behov, motivasjon og kunnskapsnivå enten det er beregnet på ledere eller juniorer.

Distribusjon

Vår læringsplattform er skybasert og tilpasset datamaskin, mobil og nettbrett. Du vil til en hver tid ha tilgang til kursinnholdet slik du kan selv velge når du skal lære enten det er på bussen, hjemme eller på jobben.

Om oss

Vetu er et resultat av et entusiastisk møte mellom høyst forskjellige mennesker; økonomer, programmerere, designere, grundere, spilldesignere og animatører.


Vi er så forskjellige at vi raskt fant ut at vi må være venner på jobben og kollegaer på fritiden. I tillegg fant vi ut at vi sammen hadde lyst til å lykkes med ett mål; å gjøre opplæring og kunnskapsformidling mer lystbetont, underholdende og energigivende.


Løsningen ble selskapet Vetu som er til for selskaper og organisasjoner som ønsker seg bedre og mer effektiv formidling av kunnskap både internt og eksternt.


Vetu jobber hver dag med å lage intuitive løsninger. Det blir ofte film som i kombinasjon med interaktive elementer engasjerer seeren. Dermed får seeren økt lærelyst og forståelse.


Vetu elsker de komplekse utfordringene der vi må utnytte all vår kompetanse. Ved hjelp av effektive og kreative arbeidsmetoder skal vi alltid klare å komme opp med løsninger som er visuelle, intuitive og funksjonelle.Marte Gallis

Daglig leder

Henrik M. Mathisen

Designer og animatør

Arik Zurabian

Animatør og prosjektleder

Thomas B. Røst

Programmerer

Noen av våre kunder

Telefon: 970 16 102

Epost: hei@vetu.no

Kontor: Henrik Ibsens gt 40-42, 0255 Oslo

Post: Postboks 1034, 1307 Fornebu